Vizitatori

Biletele de intrare la târg achiziţionate în avans au preţuri promoţionale şi vă facilitează accesul direct în târg. Nu uitaţi să comandaţi biletele on-line la adresa de internet a târgului sau prin completarea formularului de comandă de mai jos cu cel puţin o zi înainte de începerea fiecărui târg.

Important: pe transportul în comun din Köln şi împrejurimi, inclusiv aeroportul Köln/Bonn, toţi vizitatorii au gratuitate datorită biletelor de intrare la târg. Un motiv în plus să le achiziţionaţi în avans!

Înregistraţi-vă ca vizitator de specialitate şi fiţi la curent cu toate informaţiile oferite de organizatori despre expozanţi, seminarii sau întâlniri prin comanda newsletter-ului pentru fiecare târg.

informatii importante vizitatori

Nu uitaţi să vă rezervaţi din timp transportul şi cazarea în perioada târgului. De regulă, tarifele camerelor de hotel şi biletelor de avion cresc pe masură ce se apropie târgul. Vă recomandăm să vă organizaţi vizita cu cel puţin câteva luni înainte de începerea evenimentului expoziţional optimizându-vă astfel bugetul.


Pe scurt

BILETE INTRARE TâRG îN AVANS

Vizitatorii târgurilor photokina şi ORGATEC 2018 pot deja să achiziţioneze în avans biletele de intrare la târg pentru a profita de preţul redus al acestora. Pentru cumpărare vă recomandăm să accesaţi paginile de internet ale târgurilor sau să ne contactaţi direct.

Formulare comanda bilete
Formular bilete photokina 2018 Formular comandă bilete ORGATEC 2018
Copyright © 2022 Koelnmesse.ro. Toate drepturile rezervate. Web design by OmniaNet.